Caramel Dessert Voordeelpot 450 gr.
Inhoud 450 gram.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie(25 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 72.0 | 18 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 10.4 | 2.6 |
Waarvan suikers (g) | 4.8 | 1.2 |
Vetten (g) | 5.2 | 1.3 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2.4 | 0.6 |
Vezels (g) | 2.4 | 0.6 |
Natrium (g) | 0.750 | 0.187 |
Kalium (mg) | 240.0 | 60 |
Calcium (mg) | 500.0 | 225 |
Ingrediënten: | Melkeiwitten, plantaardige vetstof, aroma's, verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulose, zetmeel, kleurstof: caramel en beta-caroteen, zout, zoetstoffen: aspartaam (bevat |
Ingrediënten_deel_2: | een bron van fenyllalanine) en kaliumacesulfaam, methionine, zuurtegraadverbeteraar: magnesiumoxyde, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: soja lecithine. |
Allergenen: | Melk, soja |
Bereidingswijze: | 2 lepels is een maaltijd. Voor een pudding: Langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren/mixen, tot alles goed is opgelost. Gedurende 15-30 min. in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten indikken. Voor een mousse: De bereidingswi |
Bereidingswijze_deel_2: | jze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen. Voor een milk-shake: De inhoud in een kom doen, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Kort nadien nuttigen. |
Aantal: | 1 pot |