Caramel Dessert Voordeelpot

 

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie(25 gram)
Eiwitten (g) 72.0 18
Verteerbare koolhydraten (g) 10.4 2.6
Waarvan suikers (g) 4.8 1.2
Vetten (g) 5.2 1.3
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2.4 0.6
Vezels (g) 2.4 0.6
Natrium (g) 0.750 0.187
Kalium (mg) 240.0 60
Calcium (mg) 500.0 225

 

Ingrediënten: Melkeiwitten, plantaardige vetstof, aroma's, verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulose, zetmeel, kleurstof: caramel en beta-caroteen, zout, zoetstoffen: aspartaam (bevat
Ingrediënten_deel_2: een bron van fenyllalanine) en kaliumacesulfaam, methionine, zuurtegraadverbeteraar: magnesiumoxyde, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: soja lecithine.
Allergenen: Melk, soja
Bereidingswijze: 2 lepels is een maaltijd. Voor een pudding: Langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren/mixen, tot alles goed is opgelost. Gedurende 15-30 min. in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten indikken. Voor een mousse: De bereidingswi
Bereidingswijze_deel_2: jze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen. Voor een milk-shake: De inhoud in een kom doen, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Kort nadien nuttigen.
Aantal: 1 pot
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen