Ingrediënten: |
Melkeiwitten, plantaardige vetstof, aroma's, verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulose en microkristallijne cellulose, zetmeel, kleurstof: caramel en beta-caroteen, zout, zoetstoffen: aspartaam, bevat een bron |
Ingrediënten_deel_2: |
van fenylalanine, en kaliumcesulfaam, methionine, zuurtegraadverbeteraar: magnesiumoxide, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: soja lecithine. |
Allergenen: |
Melk, soja en gluten. |
Bereidingswijze: |
2 lepels is een maaltijd. Voor een pudding: Langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren/mixen, tot alles goed is opgelost. Gedurende 15-30 min. in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten indikken. Voor een mousse: De |
Bereidingswijze_deel_2: |
bereidingswijze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen. Voor een milkshake: De inhoud in een kom doen, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Kort nadien nuttigen. |
Aantal: |
1 pot |