Ingrediënten: |
Melkeiwitten, plantaardige vetsof, verdikkingsmiddelen, carboxymethylcellulose, cellulose en hydroxypropylmethylcellulose, zuurmiddelen: citroenzuur en appelzuur, stabilisator, dikaliumfosfaat, zout, aroma's. zuurtegraadverbeteraars: magnesiumoxide en kal |
Ingrediënten_deel_2: |
methionine, zoetstoffen: aspartaam (bevat een bron van fenylalanine) en kaliumacesulfaam, aardbeipoeder met pitjes (0,42%), kleurstoffen: bietenrood en extract van curcoma, antiklontermiddel: seliciumdioxide, emulgeermiddel: sojalecithine. |
Allergenen: |
Melk, soja |
Bereidingswijze: |
Doe 2 lepels in een mixerkom. Voor een pudding: Langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren/mixen, tot alles goed is opgelost. Gedurende 15-30 min. in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten indikken. Voor een mousse: De |
Bereidingswijze_deel_2: |
bereidingswijze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen. Voor een milkshake: De inhoud in een kom doen, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Kort nadien nuttigen. |
Aantal: |
1 pot |