Rundmedaillons en groenten in saus
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie(270 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 10.9 | 29.4 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 3.6 | 9.7 |
Waarvan suikers (g) | 0.8 | 2.1 |
Waarvan zetmeel (g) | 2.8 | 7.6 |
Vetten (g) | 2.6 | 7.1 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1 | 2.8 |
Vezels (g) | 3.2 | 8.5 |
Natrium (g) | 0.63 | 1.68 |
Ingrediënten: | Medaillon rundvlees(33%) (75% rundvlees; water; plantaardige eiwitten; zout), groene bonen(23%); water; kern(11%); melkeiwit; kruiden; room(gemodificeerd maïszetmeel; verdikkingsmiddelen: carrageen, cellulose |
Ingrediënten_deel_2: | ; zuurteregelaar: natriumcitraat; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren); vezels; tomatenpuree; aroma; zonnebloemolie; verdikkingsmiddel: xanthaangom, guargom; specerijen. |
Allergenen: | Melk. |
Bereidingswijze: | Prik met een vork gaatjes door de bovenkant en verwarm in de magnetron op de hoogste stand 1 á 2 minuten. |
Bereidingswijze_deel_2: | In een pan: géén gaatjes maken aan de bovenkant en gedurende 5 minuten koken in water. Elke dag voldoende drinken. |
Aantal: | 1 maaltijd |