Rundmedaillons en groenten in saus

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie(270 gram)
Eiwitten (g) 10.9 29.4
Verteerbare koolhydraten (g) 3.6 9.7
Waarvan suikers (g) 0.8 2.1
Waarvan zetmeel (g) 2.8 7.6
Vetten (g) 2.6 7.1
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1 2.8
Vezels (g) 3.2 8.5
Natrium (g) 0.63 1.68
Ingrediënten: Medaillon rundvlees(33%) (75% rundvlees; water; plantaardige eiwitten; zout), groene bonen(23%); water; kern(11%); melkeiwit; kruiden; room(gemodificeerd maïszetmeel; verdikkingsmiddelen: carrageen, cellulose
Ingrediënten_deel_2: ; zuurteregelaar: natriumcitraat; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren); vezels; tomatenpuree; aroma; zonnebloemolie; verdikkingsmiddel: xanthaangom, guargom; specerijen.
Allergenen: Melk.
Bereidingswijze: Prik met een vork gaatjes door de bovenkant en verwarm in de magnetron op de hoogste stand 1 á 2 minuten.
Bereidingswijze_deel_2: In een pan: géén gaatjes maken aan de bovenkant en gedurende 5 minuten koken in water. Elke dag voldoende drinken.
Aantal: 1 maaltijd
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen