Risotto Kaas Champignon
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per zakje(40 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 38 | 15 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 40 | 16 |
Waarvan suikers (g) | 3.2 | 1.3 |
Vetten (g) | 3.3 | 1.3 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2.1 | 0.8 |
Vezels (g) | 8.1 | 3.2 |
Natrium (mg) | 1166 | 466 |
Kalium (mg) | 287 | 115 |
Calcium (mg) | 626 | 250 |
Inhoud: 7 sachets
Doe 90-100 ml heet water in een kom en doe de sachet Risotto Champignons erbij en meng het goed door elkaar heen. Laat 20-25 minuten rusten. Daarna 45 seconden verwarmen in de magnetron. Er kunnen verse champignons bij maar hoeft niet persé. Smakelijk!
Ingrediënten: | |
Ingrediënten_deel_2: | |
Allergenen: | |
Bereidingswijze: | Meng de inhoud van het zakje goed met 120 ml kokend water, verwarm 30 seconden in de magnetron en laat het ongeveer 7 minuten rusten. |
Bereidingswijze_deel_2: | Daarna goed roeren en even opwarmen in de magnetron. Groente toevoegen naar wens en smakelijk! |
Aantal: | 7 zakjes |