Risotto Kaas Champignon

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(40 gram)
Eiwitten (g) 38 15
Verteerbare koolhydraten (g) 40 16
Waarvan suikers (g) 3.2 1.3
Vetten (g) 3.3 1.3
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2.1 0.8
Vezels (g) 8.1 3.2
Natrium (mg) 1166 466
Kalium (mg) 287 115
Calcium (mg) 626 250

Doe 90-100 ml heet water in een kom en doe de sachet Risotto Champignons erbij en meng het goed door elkaar heen. Laat 20-25 minuten rusten. Daarna 45 seconden verwarmen in de magnetron. Er kunnen verse champignons bij maar hoeft niet persé. Smakelijk!

Ingrediënten:
Ingrediënten_deel_2:
Allergenen:
Bereidingswijze: Meng de inhoud van het zakje goed met 120 ml kokend water, verwarm 30 seconden in de magnetron en laat het ongeveer 7 minuten rusten.
Bereidingswijze_deel_2: Daarna goed roeren en even opwarmen in de magnetron. Groente toevoegen naar wens en smakelijk!
Aantal: 7 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen