Pasta Carbonara
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per zakje(44 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 34. | 15 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 41 | 18 |
Waarvan suikers (g) | 4.5 | 2.0 |
Vetten (g) | 3.6 | 1.6 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1.8 | 0.8 |
Vezels (g) | 8.4 | 3.7 |
Natrium (g) | 3.2 | 1.41 |
Kalium (g) | 0.292 | 0.129 |
Calcium (g) | 0.528 | 0.232 |
Fosfor (g) | 0.395 | 0.174 |
Magnesium (g) | 0.0354 | 0.0156 |
Inhoud: 4 sachets
Vit. A,C,E, B1,B2,B3,B5,B6,B8,B9,B12
4 zakjes van 44 gram
Ingrediënten: | pasta voorgekookt (44%) (griesmeel durumtarme), plantaardige eiwitten, textured sojameel, plantaardige olie, karnemelkpoeder, inuline, smaakstoffen, zuurteregelaar, kaliumchloride, tricalciumfosfaat, kaliumcitraat, magnesiumoxide, ui poeder, ei poeder, |
Ingrediënten_deel_2: | thiamine hydrocloride, met vit. A acetaat, magnesiumfosfaat, knoflookpoeder, kruiden, peterselie, verdikkingsmiddelen: maiszetmeel, xanthaangom, guargom, natrium alginaat, anti oxidant: tocoferol, kleurstof, emulgator, soja. |
Allergenen: | Melk, eieren, gluten, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: selderij en sulfieten. |
Bereidingswijze: | Doe ongeveer 150-175 ml taptemelk (magere (soja)melk) in een steelpan met de inhoud van het zakje. Met handklopper blijven roeren tot het kookt, dan regelmatig roeren gedurende enkele minuten. Of 2-3 minuten in de magnetron op maximaal vermogen. |
Bereidingswijze_deel_2: | Heerlijk met wokgroenten of salade! |
Aantal: | 4 zakjes |