Pasta Carbonara

 

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(50 gram)
Eiwitten (g) 28.6 14.3
Verteerbare koolhydraten (g) 42.4 21.2
Waarvan suikers (g) 3.8 1.9
Vetten (g) 8.2 4.1
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.1 0.55
Omega 6 (g) 2 1
Vezels (g) 7.8 3.9
Natrium (g) 0.86 0.43
Kalium (mg) 930 465
Calcium (mg) 220 110

Vitamine A, D, E, C, B12    

4 zakjes van 44 gram

Ingrediënten: pasta voorgekookt (44%) (griesmeel durumtarme), plantaardige eiwitten, textured sojameel, plantaardige olie, karnemelkpoeder, inuline, smaakstoffen, zuurteregelaar, kaliumchloride, tricalciumfosfaat, kaliumcitraat, magnesiumoxide, ui poeder, ei poeder,
Ingrediënten_deel_2: thiamine hydrocloride, met vit. A acetaat, magnesiumfosfaat, knoflookpoeder, kruiden, peterselie, verdikkingsmiddelen: maiszetmeel, xanthaangom, guargom, natrium alginaat, anti oxidant: tocoferol, kleurstof, emulgator, soja.
Allergenen: Melk, eieren, gluten, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: selderij en sulfieten.
Bereidingswijze: Doe ongeveer 150-175 ml taptemelk (magere (soja)melk) in een steelpan met de inhoud van het zakje. Met handklopper blijven roeren tot het kookt, dan regelmatig roeren gedurende enkele minuten. Of 2-3 minuten in de magnetron op maximaal vermogen.
Bereidingswijze_deel_2: Heerlijk met wokgroenten of salade!
Aantal: 4 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen