Pannenkoek Appel Caramel

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(25 gram)
Eiwitten (g) 61.0 15
Verteerbare koolhydraten (g) 20.0 5
Vetten (g) 7.7 1.9
Vezels (g) 0.8 0.2
Natrium (g) 1.08 0.27 
Kalium (mg) 254 63.4 = 3%

 

Phosphoros (mg) 448 112 = 16%
Magnesium (mg) 151 37.8 = 10%
Vitamine A (ug) 480 120 = 15%
Vit. C (mg) 48 12 = 15%
Vit. E (mg) 8.1 2.0 = 17%
Vit. B1/Thiamin (mg) 0.7 0.2 = 15%

 

Vit. B2/Riboflavin (mg) 1.6 0.4 = 29%
Vit. B3/Niacin (mg) 9.6 2.4 = 15%
Vit. B5/Panthothenic acid (mg) 4.9 1.2 = 20%
Vit. B6 (mg) 0.9 0.2 = 16%
Vit. B8/Biotin (ug) 39 9.7 = 19%
Vit. B9/Folic acid (ug) 179 44.8 = 22%
Vit B12 (ug) 2.1 0.5 = 21%
     
     
     
     
     

 

 

 

Ingrediënten: Ingrediënten: eiwit en dooier, tarwegluten, melkeiwitten (emulgator: lecithinen (soja), witte bloem, saccharose, appelschilfers (appel, saccharose, com pearch) (2,5%), rijsmiddelen: difosfaten en natriumcarbonaten
Ingrediënten_deel_2: (bevat: tarwe) , smaakstoffen, antoi-klontermiddel: magnesiumcarbonaat, vitamines (C, E, B3, A, B5, B6, B12, B1, B2, B9, B8, maltodextrine.
Allergenen: ALLERGENEN: Glutenbevattende granen en producten daarvan, tarwegluten, tarwebloem, rijsmiddel (tarwezetmeel). Eiwit en dooier, melkeiwitten, soja lecithine.
Bereidingswijze: BEREIDEN: Voeg 75 ml water toe aan 25 gram poeder, roer tot alles goed gemengd is en bak zachtjes in een koekenpan met antiaanbaklaag. Consumeer binnen een uur na rehydratatie.
Bereidingswijze_deel_2:
Aantal: 7 sachets
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen