Omelet Provencaalse kruiden

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(28 gram)
Eiwitten (g) 64.3 18
Verteerbare koolhydraten (g) 3.95 1.1
Waarvan suikers (g) 1 0.3
Vetten (g) 14 3.9
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 4.6 1.3
Vezels (g) 1.1 0.3
Natrium (mg) 2400 672
Kalium (mg) 650 182
Ingrediënten: Mix van proteïnepoeder van het wit van eieren (wei eiwit isolaat), zout, verdikkingsmiddel: carboxymethylcellulose, rijsmiddel, mono- en diglyceriden en lecithine, rijsmiddel: natiumdisfosfaat,
Ingrediënten_deel_2: kaliumbicarbonaat, natrium, calcium monofosfaat, calciumfosfaat, peper, kleurstoffen: beta-caroteen, curcuma, aroma, provencaalse kruiden(1%), peterselie (0,1%), antiklontermiddel: siliciumdioxide.
Allergenen: Melk, ei, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: gluten en selderij.
Bereidingswijze: De inhoud van het zakje in een kom doen. Langzaam 80-100 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren tot alles goed is opgelost. Zout of peper of andere kruiden toevoegen naar wens. Een anti aanbakpan op het
Bereidingswijze_deel_2: vuur zetten en bevochtigen met een drupje olie en op gematigde temperatuur brengen. De bereiding in de pan gieten en 20 á 30 seconden bakken tot een klassiek omelet/roerei. De deksel aanbrengen tijdens de laatste 10 seconden om de omelet te laten rijzen.
Aantal: 7 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen