Ingrediënten: |
eiwitmengeling ( eiwitpoeder, isolaat van melkeiwitten), gedroogde champignons (2%), aroma's, verdikkingsmiddelen: natrium carboxymethylcellulose, emulgatoren: mono- en diglyceriden, soja-lecithine, rijsmiddel: |
Ingrediënten_deel_2: |
pyrofosfaat van natriumzuur, kalium bicarbonaat, natrium bicarbonaat, calcium monofosfaat, calciumsulfaat, maltodextrine peper, zout, kleurstoffen: betacaroteen, kurkuma, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, peterselie. |
Allergenen: |
Melk, eieren, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens wordt verwerkt: gluten en selderij. |
Bereidingswijze: |
Doe de inhoud van het zakje in een kom. Voeg 80 tot 100 ml water toe en mix tot een goede structuur ontstaat. Een pan met een laagje olijfolie opwarmen en bakken als roerei of omelet. Je kunt de laatste 10 seconden |
Bereidingswijze_deel_2: |
een deksel op de pan doen zodat de omelet kan rijzen. Er kunnen roerbakgroenten worden meegebakken of daarna los er bij geserveerd worden. Je kunt er voor de smaak zout en peper aan toevoegen. Eet smakelijk! |
Aantal: |
7 zakjes |