Ingrediënten: |
Melkeiwitten, natuurlijke aroma's, oligofructose, ui, zout, kruiden (waarvan 13% curry), antiklontermiddelen: magnesiumcarbonaat en kaliumcarbonaat, verdikkingsmiddel: xanthaangom, vitamines |
Ingrediënten_deel_2: |
(C,B3,E, B5, B6, B2, B1, A, foliumzuur. B12,H) |
Allergenen: |
Melk, gluten, soja en curry. |
Bereidingswijze: |
De inhoud van het zakje in een kom doen. Langzaam 200 ml warm water (niet kokend) toevoegen en mengen totdat alles volledig is opgelost. Verwarmen in een pannetje. Zout en peper of andere kruiden naar |
Bereidingswijze_deel_2: |
smaak toevoegen en de soep kort nadien nuttigen. In de magnetron gedurende 2 minuten opwarmen. Enkele minuten laten rusten. Nog 1 minuut in de magnetron opwarmen. Peper en zout naar smaak toevoegen en kort nadien nuttigen. |
Aantal: |
7 zakjes |