Kip Curry soep

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(29 gram)
Eiwitten (g)    
Verteerbare koolhydraten (g)    
Waarvan suikers (g)    
Vetten (g)    
Waarvan verzadigde vetzuren (g)    
Vezels (g)    
Natrium (g)    
Kalium (mg)    
Calcium (mg)    
Ingrediënten: Melkeiwitten, natuurlijke aroma's, oligofructose, ui, zout, kruiden (waarvan 13% curry), antiklontermiddelen: magnesiumcarbonaat en kaliumcarbonaat, verdikkingsmiddel: xanthaangom, vitamines
Ingrediënten_deel_2: (C,B3,E, B5, B6, B2, B1, A, foliumzuur. B12,H)
Allergenen: Melk, gluten, soja en curry.
Bereidingswijze: De inhoud van het zakje in een kom doen. Langzaam 200 ml warm water (niet kokend) toevoegen en mengen totdat alles volledig is opgelost. Verwarmen in een pannetje. Zout en peper of andere kruiden naar
Bereidingswijze_deel_2: smaak toevoegen en de soep kort nadien nuttigen. In de magnetron gedurende 2 minuten opwarmen. Enkele minuten laten rusten. Nog 1 minuut in de magnetron opwarmen. Peper en zout naar smaak toevoegen en kort nadien nuttigen.
Aantal: 7 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen