Chocolade dessert
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per zakje(26 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 69.3 | 18 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 10 | 2.6 |
Waarvan suikers (g) | 4.6 | 1.2 |
Vetten (g) | 3.5 | 0.9 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1.5 | 0.4 |
Vezels (g) | 6.9 | 1.8 |
Natrium (g) | 0.75 | 0.195 |
Kalium (mg) | 750 | 195 |
Calcium (mg) | 810 | 210 |
Inhoud: 7 sachets
Ingrediënten: | Melkeiwitten, cacaopoeder (14,2%), verdikkingsmiddelen, carboxymethylcellulose en cellulose, zetmeel, zout, plantaardige vetstof, zoetstoffen: aspartaam (bevat een bron van fenylaline) en |
Ingrediënten_deel_2: | kaliumcesulfaam, aroma, methionine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, zuurtegraadverbeteraar: magnesiumoxide, emulgeermideel: soja-lecithine. |
Allergenen: | melk, soja, gluten. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: ei, selderij, sulfieten. |
Bereidingswijze: | De inhoud van het zakje in een kom doen. Voor een pudding: 115ml koud water toevoegen en goed mixen. 15-30 minuten in de koelkast zetten en kort nadien nuttigen. Voor een mousse: |
Bereidingswijze_deel_2: | op dezelfde manier als een pudding maken, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Voor een shake: 220ml koud water toevoegen aan het zakje en goed mixen. |
Aantal: | 7 zakjes |