Champignonsoep Voordeelpot
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie(28 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 64.3 | 18 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 16.8 | 4.7 |
Waarvan suikers (g) | 1.0 | 0.3 |
Vetten (g) | 1.8 | 0.5 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0.8 | 0.2 |
Vezels (g) | 1.8 | 0.5 |
Natrium (g) | 6.25 | 0.7 |
Kalium (mg) | 700.0 | 196 |
Calcium (mg) | 800.0 | 224 |
Ingrediënten: | Melkeiwitten; gedehydrateerde groenten: aardappel, worteltjes, ui, asperges, rode paprika, selderij, prei, spinazie, groene ui, knoflook, geisoleerde sojaeiwitten, geisoleerd erwteneiwit, preparaat van plantaardige |
Ingrediënten_deel_2: | olie (palmolie, glucosesiroop, caseinaat, fosfaat) aroma's, maïszetmeel, zout, verdikkingsmiddelen,: guargum, xanthane gom, natriumalginaat, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, gistextract, methionine, specerijen, peterselie, siliciumdioxide |
Allergenen: | Melk, soja, selderij |
Bereidingswijze: | 2 afgestreken maatschepjes in een kom doen. Langzaam 200-230 ml. warm water (maar niet kokend) toevoegen onder voortdurend roeren tot alles volledig is opgelost. |
Bereidingswijze_deel_2: | Zout en peper (en groente/champignons) naar smaak toevoegen en de soep kort nadien nuttigen. |
Aantal: | 1 pot |