Caramel dessert
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per zakje(25 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 72 | 18 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 10.4 | 2.6 |
Waarvan suikers (g) | 4.8 | 1.2 |
Vetten (g) | 5.2 | 1.3 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2.4 | 0.6 |
Vezels (g) | 2.4 | 0.6 |
Natrium (mg) | 660 | 165 |
Kalium (mg) | 240 | 60 |
Calcium (mg) | 900 | 255 |
Inhoud: 7 sachets
Ingrediënten: | Melkeiwitten, aroma’s, plantaardige vetstof, verdikkingsmiddelen: microkristallijne cellulose, carboxymethyelcellulose, kleurstoffen: caramel en beta-caroteen, zout, Zoetstoffen: |
Ingrediënten_deel_2: | aspartaam (bevat een bron van fenylalanine) en kaliumacesulfaam, Methionine, zuurgraadverbeteraar: magnesiumoxide, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: sojalecithine. |
Allergenen: | melk en soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: gluten, ei, selderij. |
Bereidingswijze: | De inhoud van het zakje in een kom doen. Voor een pudding: 115ml koud water toevoegen en goed mixen. 15-30 minuten in de koelkast zetten en kort nadien nuttigen. Voor een mousse: |
Bereidingswijze_deel_2: | op dezelfde manier als een pudding maken, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Voor een shake: 220ml koud water toevoegen aan het zakje en goed mixen. |
Aantal: | 7 zakjes |