Caramel dessert

 

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(25 gram)
Eiwitten (g) 72 18
Verteerbare koolhydraten (g) 10.4 2.6
Waarvan suikers (g) 4.8 1.2
Vetten (g) 5.2 1.3
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2.4 0.6
Vezels (g) 2.4 0.6
Natrium (mg) 660 165
Kalium (mg) 240 60
Calcium (mg) 900 255
Ingrediënten: Melkeiwitten, aroma’s, plantaardige vetstof, verdikkingsmiddelen: microkristallijne cellulose, carboxymethyelcellulose, kleurstoffen: caramel en beta-caroteen, zout, Zoetstoffen:
Ingrediënten_deel_2: aspartaam (bevat een bron van fenylalanine) en kaliumacesulfaam, Methionine, zuurgraadverbeteraar: magnesiumoxide, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: sojalecithine.
Allergenen: melk en soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: gluten, ei, selderij.
Bereidingswijze: De inhoud van het zakje in een kom doen. Voor een pudding: 115ml koud water toevoegen en goed mixen. 15-30 minuten in de koelkast zetten en kort nadien nuttigen. Voor een mousse:
Bereidingswijze_deel_2: op dezelfde manier als een pudding maken, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Voor een shake: 220ml koud water toevoegen aan het zakje en goed mixen.
Aantal: 7 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen