De een kiest ervoor om buitenshuis te reserveren en te genieten van wat er wordt klaargemaakt en geserveerd door de kok van het restaurant. Heerlijk culinair, maar je weet niet precies welke ingrediënten er gebruikt zijn of wat er is toegevoegd. Het is een verrassing en dat is spannend maar al dat lekkers (aan calorieën) telt wel aardig op!
Pepernoten, chocolade letters en marsepein, fondantjes, speculaasjes en chocolade beestjes, wat een heerlijke tijd om vóór- en mét Sinterklaas te genieten van al dat lekkers!
Bij de koffie of in de zak van Piet; vroeger op tafel naast je cadeautjes, al waren het nieuwe wieltjes voor onder je eigen rolschaatsen, die chocolade beestjes en pepernootjes op de rand van de tafel lonkten om er meteen al een te pakken en snel in je mond te stoppen!
Tegenwoordig is de (warme!) banketstaaf van bladerdeeg, rijkelijk gevuld met amandelspijs, een ware traktatie om in de 5 Decembersfeer te komen! Maar oei, lekker, maar toch o zo slecht voor je eigen lijn! Maar ja, wat doe je eraan? Vraag jezelf af: wat kún je eraan doen?!
Verantwoord eten, we kennen de term allemaal. Maar hoe doe je dat? In deze korte blog vertel ik je een aantal tips om verantwoord eten te motiveren. Het kan zo makkelijk zijn als je maar weet wat je te doen staat...