Banana Split dessert

 

Voedingswaarden Per 100 gram Per zakje(27 gram)
Eiwitten (g) 66.7 18
Verteerbare koolhydraten (g) 11.6 3.1
Waarvan suikers (g) 4.5 1.2
Vetten (g) 3.5 0.95
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.7 0.5
Vezels (g) 6.5 1.75
Natrium (g) 0.63 0.17
Kalium (mg) 593 160
Calcium (mg) 778 210
Ingrediënten: Melkeiwit, cacaopoeder (13,4%), verdikkingsmiddelen: natrium methylcellulose, gemodificeerd maïszetmeel, cellulose, aroma's, zout, plantaardige olie, zuurteregelaar:
Ingrediënten_deel_2: magnesiumoxide, zoetstof: sucralose, acesulfaam kalium, siliciumdioxide, emulgatoren: sojalecithine.
Allergenen: Melk, soja, gluten. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: eieren, selderij en sulfieten.
Bereidingswijze: Leeg de inhoud van het zakje in een kom. Voor een PUDDING: voeg 85 tot 110ml water toe en mix tot alles goed is opgelost. Laat het vervolgens 15 tot 30min opstijven in de koelkast.
Bereidingswijze_deel_2: Voor een MOUSSE: Het zelfde prepareren als de pudding maar dan met eiwit. Klop het mengsel stevig met een garde. Voor een MILKSHAKE: 250ml koud water toevoegen en mixen.
Aantal: 7 zakjes
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen