Banaan dessert
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per zakje(24 gram) |
---|---|---|
Eiwitten (g) | 75 | 18 |
Verteerbare koolhydraten (g) | 8.8 | 2.1 |
Waarvan suikers (g) | 5.4 | 1.3 |
Vetten (g) | 3.8 | 0.9 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1.7 | 0.4 |
Vezels (g) | 3.3 | 0.8 |
Natrium (mg) | 550 | 133 |
Kalium (mg) | 290 | 70 |
Calcium (mg) | 895 | 215 |
Inhoud: 7 sachets
Ingrediënten: | Melkeiwitten, verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulose en microkristallijne cellulose, plantaardige vetstof, zetmeel, aroma's, zout, zoetstoffen: aspartaam (bevat een bron van fenylalanine) en |
Ingrediënten_deel_2: | kaliumcesulfaam, methionine, zuurtegraadverbeteraar: magnesiumoxide, kleurstof: beta-caroteen, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgeermiddel: soja-lecithine. |
Allergenen: | Melk, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: ei, gluten, selderij. |
Bereidingswijze: | De inhoud van het zakje in een kom doen. Voor een pudding: 115ml koud water toevoegen en goed mixen. 15-30 minuten in de koelkast zetten en kort nadien nuttigen. Voor een mousse: |
Bereidingswijze_deel_2: | op dezelfde manier als een pudding maken, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Voor een shake: 220ml koud water toevoegen aan het zakje en goed mixen. |
Aantal: | 7 zakjes |